10 % hos Euroflorist

10 % rabatt på blomsterbud

 

Med rabattkod TDEUROFLORIST10 får du:

10 % rabatt när du skickar blommor via Euroflorist

Kampanjen gäller t o m den 31 december 2018.

Adventsbukett med blommor och dekorationer i vitt, grönt och guld. Superfin! Buketten ingår i Euroflorists utbud av julblommor och adventsblommor.
“FloristFias Adventsbukett”, en kombination av vitt, grönt och guld. Buketten passar lika bra till advent som till jul eller nyår. Skicka den med ett blomsterbud från Euroflorist och gör någon riktigt glad! Missa inte att uppge rabattkod TDEUROFLORIST10! Med den får du 10 % rabatt på din blomsterbeställning.

 

Rabattkod TDEUROFLORIST10 ger 10 % rabatt hos Euroflorist.

Euroflorist har mångårig erfarenhet av att förmedla blommor runt om i Sverige och till utlandet. De har mängder av blomsterbutiker anslutna till sin tjänst. Den blomsteraffär som ligger närmast mottagarens adress brukar få uppdraget att binda ihop och buda ut den blomstergåva som ska förmedlas. Det brukar bli hur bra som helst!

Obs: om du vill skicka blommor till någon i utlandet kan du inte köpa blommor ur det ordinarie sortimentet, utan måste välja ett blomsterarrangemang ur utlandssortimentet för aktuellt land. Här kommer du direkt till avdelningen för blomsterbud till utlandet hos Euroflorist.  Använd rabattkoden TDEUROFLORIST10 även när du skickar blommor utomlands!