Presenttips Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

Skicka ett blomsterbud

 

Beställ enkelt online

 

 

Bra val när du ska beställa blomsterbud online:

Florister i Sverige

-> till butiken <-


 

Låt floristen skapa fritt

 

När du väljer att skicka blommor med bud via Florister i Sverige ger du floristen fria händer att skapa en bukett eller blomsterdekoration efter en exempelbild och efter dina önskemål. Du ser direkt vilken blomsterbutik som får uppdraget att ta hand om ditt blombud. På många orter kan du välja mellan flera blomsterbutiker (speciellt på de större orterna). Det är aktuell butiks budavgift som gäller. I vissa fall är den lägre än avgiften hos andra blomsterförmedlingar, i andra fall högre.

Så här skickar du blommor via Florister i Sverige:

  1. Välj ut de blommor du vill skicka på hemsidan. Produktbilderna i webbutiken är exempelbilder på hur slutresultatet kan se ut. Aktuell florist får fria händer att skapa en bukett/blomsterdekoration med hjälp av tillgängliga säsongsblommor och med hänsyn till dina önskemål. Blomsorter kan variera. Det brukar bli riktigt bra (floristerna är fenor på att skapa vackra blomsterbuketter!)
  2. Välj storlek på den bukett du vill skicka. Ju högre prisalternativ du väljer, desto fylligare blir din blomstergåva.
  3. Ange mottagarens adress, postnummer och vilket leveransdatum du önskar. De flesta blomsterbutiker skickar ut blombud på självaste Mors Dag, söndagen den 31:e maj, men det finns en del undantag. När du klickat dig vidare  får du upp en lista över blomsterbutiker som kan skicka blombud till aktuell adress. På vissa orter (speciellt mindre) finns det bara en butik listad, i andra fall två eller flera. Välj vilken blomsterbutik du vill anlita. Budavgiften varierar från butik till butik. I många fall kan du välja en butik med en låg budavgift, i andra fall kan avgiften ligga lite högre. Jämför gärna med andra blomsterförmedlingar!
  4. Välj eventuellt att skicka med en tillvalspresent tillsammans med din blomstergåva (t ex choklad, gosedjur, Trisslotter)
  5. Klicka dig vidare kassan. Betala via Klarna faktura, med Swish, Payson eller med kort.
  6. Din blomsterhälsning levereras hem till dörren på önskat datum.
  7. Du har spridit äkta blomsterglädje ända hem till mottagaren!

Med reservation för eventuella ändringar i tillvägagångssätt, utbud och villkor hos Florister i Sverige.

-> till butiken <-