Presenttips inför Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om presentbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald presentartikel eller butik lite närmare. Inför Mors Dag den 26:e maj lämnar vi utvalda tips på morsdagspresenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

Utvalda presenttips inför Mors Dag

Vill du överraska din mamma med en liten gåva på Mors Dag? Vi presenterar ett utvalt morsdagstips varje dag fram till den 26:e maj. Scrolla gärna igenom hela listan för att inhämta uppslag och idéer till morsdagspresent!

Dagens morsdagstips:
en påse blomsterfröer

 

En påse med blomsterfröer är alltid en välkommen gåva för den som gillar att odla i trädgårdsrabatter och i kruka. Hos Odla.nu finns mängder av blomsterfröer till härliga sommarblommor. En påse (eller några stycken) med blomsterfröer är för övrigt ett perfekt presentalternativ när du vill skicka en liten gåva till Mors Dag utan att ruinera dig. Gåvan kan lätt stoppas i ett kuvert och skickas med posten tillsammans med din morsdagshälsning.

Kika in här och kolla in Odla.nu’s gigantiska sortiment av blomsterfröer!

Fraktavgifter:
Handlar du endast fröer är frakten gratis om du köper minst 5 påsar.
I övrigt gäller:
Fri frakt vid köp över 399 kr.
Hemleverans utan kvittens kostar 89 kr.

Om du inte har möjlighet att träffa din mamma personligen på mors dag vill du kanske skicka en morsdagspresent till henne med posten? En box, kartong eller burk fylld med lakrits, choklad eller annat godis? Eller blommor, ett nallebud eller någon annan rolig presentartikel? På den här sidan finns några utvalda “att-skicka-present-alternativ”. Kika gärna in för att inhämta inspiration och idéer till presentletandet!

Mors Dag – söndagen den 26:e maj 2019