Presenttips inför Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om presentbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald presentartikel eller butik lite närmare. Inför Mors Dag den 26:e maj lämnar vi utvalda tips på morsdagspresenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

Utvalda presenttips inför Mors Dag

Söndagen den 26:e maj står det Mors Dag i almanackan. Har du en morsperson i din närhet som du vill uppvakta lite extra på Mors Dag? Det kan vara din biologiska mamma, din bonusmamma, din mormor, farmor, gammelmormor, gammelfarmor eller vilken morsperson som helst som du tycker är värd lite extra uppskattning.

Varje dag fram till den 26:e maj presenterar vi ett utvalt presenttips inför Mors Dag.

Dagens morsdagstips:
en praktisk midjeväska

 

En tunn magväska att bära under tröjan är en användbar och praktisk pryl. Speciellt vid varmt sommarväder då man inte behöver någon jacka. Då kan det kännas tryggt att stoppa nycklar o dyl i en magväska som bärs nära kroppen. Magväskan på bilden heter ”Document Belt De Luxe” och säljes hos Outnorth, en väletablerad friluftsbutik på nätet.

Spana gärna in Outnorths hela sortiment av midjeväskor!

Fri frakt vid köp över 495 kr, annars 49 kr. Fria returer, prisgaranti och 30 dagars öppet köp.

Om du inte har möjlighet att träffa din mamma personligen på mors dag vill du kanske skicka en morsdagspresent till henne med posten? En box, kartong eller burk fylld med lakrits, choklad eller annat godis? Eller blommor, ett nallebud eller någon annan rolig presentartikel? På den här sidan finns några utvalda “att-skicka-present-alternativ”. Kika gärna in för att inhämta inspiration och idéer till presentletandet!

Mors Dag – söndagen den 26:e maj 2019