Presenttips inför Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om presentbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald presentartikel eller butik lite närmare. Inför Mors Dag den 26:e maj lämnar vi utvalda tips på morsdagspresenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Utvalda presenttips inför Mors Dag

Varje dag fram till den 26:e maj presenterar vi ett utvalt morsdagstips. Håll till godo!

Dagens morsdagstips:
en praktisk väskhållare

 

 

Varför inte ge mamma en smart och praktisk pryl? T ex en hopfällbar väskhållare. Perfekt att ta med på restaurangbesöket! På många ställen är det inte helt självklart var man ska göra av sin handväska och det känns inte alltid kul att ställa den på golvet. Väskhållaren på bilden är hopvikbar och lätt att att ta med sig.

Du hittar väskhållaren hos Smarta Saker.

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 499 kr, annars 39 kr.

Om du inte har möjlighet att träffa din mamma personligen på mors dag vill du kanske skicka en morsdagspresent till henne med posten? En box, kartong eller burk fylld med lakrits, choklad eller annat godis? Eller blommor, ett nallebud eller någon annan rolig presentartikel? På den här sidan finns några utvalda “att-skicka-present-alternativ”. Kika gärna in för att inhämta inspiration och idéer till presentletandet!

 

Mors Dag – söndagen den 26:e maj 2019