Presenttips inför Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om presentbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald presentartikel eller butik lite närmare. Inför Mors Dag den 26:e maj lämnar vi utvalda tips på morsdagspresenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

 

Utvalda presenttips inför Mors Dag

 

Behöver du presentuppslag till Mors Dag? Varje dag fram till den 26:e maj presenterar vi ett utvalt morsdagstips. 

Scrolla gärna igenom hela listan, så att du inte missar nåra tips!

Dagens morsdagstips:
En kopp med William Morris populära motiv “Strawberry Thief”

 

 

William Morris (1834 – 1896) var en brittisk formgivare, konstnär och författare. Mest känd är han för tapeter och tyger som försetts med hans unika, färgstarka mönster. Ett av de mest berömda mönstren är ” Strawberry Thief” från 1883, med blommor, jordgubbar och fåglar. William Morris lär ha blivit inspirerad till mönstret efter han kommit på några trastar med att stjäla jordgubbar…

Muggen på bilden ovan finns i tre olika färgkombinationer hos Åhléns: brunt, blått och rött.

Tips: hos Åhléns finns också fina brickor från varumärket Åry Home med William Morris Strawberry Thief-motiv.

Fri frakt till butik! Fullständiga fraktvillkor hittar du här.

 

 

Om du inte har möjlighet att träffa din mamma personligen på mors dag vill du kanske skicka en morsdagspresent till henne med posten? En box, kartong eller burk fylld med lakrits, choklad eller annat godis? Eller blommor, ett nallebud eller någon annan rolig presentartikel? På den här sidan finns några utvalda “att-skicka-present-alternativ”. Kika gärna in för att inhämta inspiration och idéer till presentletandet!

Mors Dag – söndagen den 26:e maj 2019