Presenttips inför Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om presentbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald presentartikel eller butik lite närmare. Inför Mors Dag den 26:e maj lämnar vi utvalda tips på morsdagspresenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

Utvalda presenttips inför Mors Dag

 

Här ges varje dag ett nytt, utvalt tips på en omtänksam och praktisk morsdagsgåva. Scrolla igenom hela listan, så att du inte missar något bra tips inför presentletandet! Håll till godo!

Dagens morsdagstips:

En praktisk gymmatta

 

 

Gymmattan på bilden kommer från Abilica och finns att köpa hos Sportamore. Mattan är fri från gifter, har en bra täthet och ger därför bra friktion så att den ligger stadigt på golvet. Ett gummiband håller ihop mattan vid förvaring.

Mått: 200 x 50 cm

Sportamore erbjuder ett gigantiskt utbud av tränings- och sportutrustning, träningskläder, träningsskor m m. En bra butik när du letar efter utrustning till träningen.

Fri frakt, fri retur!


Om du inte har möjlighet att träffa din mamma personligen på mors dag vill du kanske skicka en morsdagspresent till henne med posten? En box, kartong eller burk fylld med lakrits, choklad eller annat godis? Eller blommor, ett nallebud eller någon annan rolig presentartikel? På den här sidan finns några utvalda “att-skicka-present-alternativ”. Kika gärna in för att inhämta inspiration och idéer till presentletandet!

Mors Dag – söndagen den 26:e maj 2019