Presenttips inför Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om presentbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald presentartikel eller butik lite närmare. Inför Mors Dag den 26:e maj lämnar vi utvalda tips på morsdagspresenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

 

Utvalda presenttips inför Mors Dag

Har du idétorka inför Mors Dag? Varje dag fram till den 26:e maj presenterar vi ett utvalt presenttips inför Mors Dag. Håll till godo!

Scrolla gärna igenom hela listan, så att du inte missar nåra tips!

Dagens morsdagstips:
Ett halsband i äkta silver eller guld

 

Hos Guldfynd finns smycken och accessoarer för alla smaker i både lågpris- och högprisnivå. Surfa in på guldfynd.se och spana in utbudet av ringar, örhängen, halsband, klockor, accessoarer, matsilver, smyckesskrin m m!

Fraktavgift: 39 kr

Om du inte har möjlighet att träffa din mamma personligen på mors dag vill du kanske skicka en morsdagspresent till henne med posten? En box, kartong eller burk fylld med lakrits, choklad eller annat godis? Eller blommor, ett nallebud eller någon annan rolig presentartikel? På den här sidan finns några utvalda “att-skicka-present-alternativ”. Kika gärna in för att inhämta inspiration och idéer till presentletandet!

Mors Dag – söndagen den 26:e maj 2019