Presenttips inför Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om presentbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald presentartikel eller butik lite närmare. Inför Mors Dag den 26:e maj lämnar vi utvalda tips på morsdagspresenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

Utvalda presenttips inför Mors Dag

 

Här ges dagligen ett utvalt presenttips inför Mors Dag ända fram till den 26:e maj. Scrolla gärna igenom hela listan, så att du inte missar några morsdagstips!

Dagens morsdagstips:

Ett startset med smarta Hue LED-lampor

 

Ett startpaket med smarta LED-lampor som du kan ansluta till en router och styra via en app din mobil eller surfplatta blir en omtänksam och användbar morsdagsgåva. Praktiskt och smart!

Philips Hue White Startpaket innehåller en brygga, tre smarta LED-lampor och en fjärrkontroll. Det är kompatibelt med iOS, Android, Apple Homekit och IFTTT. Om du har Apple Home kit kan du styra lamporna via Siri. It’s magic!

Kjell & Company erbjuder ett brett sortiment av Philips Hue-produkter och många andra kul prylar för den teknikintresserade.

Fri frakt vid köp över 300 kr, annars 49 kr

 

Om du inte har möjlighet att träffa din mamma personligen på mors dag vill du kanske skicka en morsdagspresent till henne med posten? En box, kartong eller burk fylld med lakrits, choklad eller annat godis? Eller blommor, ett nallebud eller någon annan rolig presentartikel? På den här sidan finns några utvalda “att-skicka-present-alternativ”. Kika gärna in för att inhämta inspiration och idéer till presentletandet!

Mors Dag – söndagen den 26:e maj 2019