Presenttips inför Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om presentbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald presentartikel eller butik lite närmare. Inför Mors Dag den 26:e maj lämnar vi utvalda tips på morsdagspresenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

Utvalda presenttips inför Mors Dag

 

På den här sidan lämnas dagligen ett utvalt presenttips inför Mors Dag fram till söndagen den 26:e maj. Vi hoppas att informationen ger dig idéer och uppslag inför presentletandet. Scrolla gärna igenom hela listan, så att du inte missar några morsdagstips!

Dagens morsdagstips:

En läcker Krenitskål i design av Herbert Krenchel

 

Herbert Krenchel (1922-2014) var en dansk designer som blivit känd för bl a sina emaljskålar Krenit.  Krenitskålen lanserades år 1953 och tillverkades då i tunn, formpressad och emaljerad stålplåt, med en svart, matt utsida och en blank insida i klar färg. I nutid är de gamla krenitskålarna mycket eftertraktade på samlarmarknaden.

Än idag tillverkas mängder av krenitskålar, fast man använder lackerat istället för emaljerat stål. Hos Confident Living finns Krenitskålen i flera färger och storlekar. En krenitskål i läcker färg blir en superfin morsdagsgåva!

Fri frakt vid köp över 399 kr!

Om du inte har möjlighet att träffa din mamma personligen på mors dag vill du kanske skicka en morsdagspresent till henne med posten? En box, kartong eller burk fylld med lakrits, choklad eller annat godis? Eller blommor, ett nallebud eller någon annan rolig presentartikel? På den här sidan finns några utvalda “att-skicka-present-alternativ”. Kika gärna in för att inhämta inspiration och idéer till presentletandet!

Mors Dag – söndagen den 26:e maj 2019