Presenttips inför Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om presentbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald presentartikel eller butik lite närmare. Inför Mors Dag den 26:e maj lämnar vi utvalda tips på morsdagspresenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

Utvalda presenttips inför Mors Dag

 

På den här sidan lämnas dagligen ett utvalt presenttips inför Mors Dag fram till söndagen den 26:e maj. Vi hoppas att informationen ger dig idéer och uppslag inför presentletandet. Scrolla gärna igenom hela listan, så att du inte missar några morsdagstips!

Dagens morsdagstips:

Withings Nokia Termo – en beröringsfri febertermometer

 

Det har aldrig varit enklare att ta tempen än vad det är med den här praktiska termometern. Koppla upp den mot appen Thermo i en smartphone eller surfplatta och spara dina hälsodata!  Temperaturmätningen gör du genom att svepa termometern över pannan. Ingen kontakt med huden behövs, vilket gör febermätningen hygienisk. Termometern kommer inte i kontakt med någon saliv, öronvax eller andra kroppsvätskor.

Termometerns minne kan lagra information för upp till 8 användare. Termometern finns att beställa hos Webhallen.

Läs mer om Withings Nokia Thermo beröringsfria febertermometer vid produktbeskrivningen här!

 

Fri frakt vid köp över 500 kr

Om du inte har möjlighet att träffa din mamma personligen på mors dag vill du kanske skicka en morsdagspresent till henne med posten? En box, kartong eller burk fylld med lakrits, choklad eller annat godis? Eller blommor, ett nallebud eller någon annan rolig presentartikel? På den här sidan finns några utvalda “att-skicka-present-alternativ”. Kika gärna in för att inhämta inspiration och idéer till presentletandet!

Mors Dag – söndagen den 26:e maj 2019