Presenttips inför Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om presentbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald presentartikel eller butik lite närmare. Inför Mors Dag den 26:e maj lämnar vi utvalda tips på morsdagspresenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

Utvalda presenttips inför Mors Dag

På den här sidan presenteras ett utvald presenttips från någon av våra samarbetspartners varje dag. Scrolla gärna igenom hela listan, så att du inte missar några tips inför presentletandet!

Dagens morsdagstips:

En exklusiv, svävande lampa!

 

 

Vi kan bara inte låta bli att tipsa om Flyte Buckminster bords- eller fönsterlampa, även om denna säkert kostar mycket mer än vad de flesta har tänkt att lägga på sin morsdagsgåva. Kanske du rent av vill ha en cool, svävande lampa själv?

Lampan fungerar med hjälp av magnetism. Bottenplattan (av trä) och själva lampan är utrustade med varsin motriktad magnet. Detta gör att lampan håller sig svävande och är i ständig rörelse.  Lampan får sin elektricitet genom induktion. Superhäftigt!

Lampans bas är gjord av valnöt och har en kopparfärgad sockel. Glödlampa ingår. Flyte Buckminster-lampan finns att beställa hos Designtorget.

 

Se även Lampa FLYTE Royal, vars lampa har en träbas av ek istället.

Formgivare: Simon Norris

 

Fri frakt vid köp över 499 kr

 

 

Om du inte har möjlighet att träffa din mamma personligen på mors dag vill du kanske skicka en morsdagspresent till henne med posten? En box, kartong eller burk fylld med lakrits, choklad eller annat godis? Eller blommor, ett nallebud eller någon annan rolig presentartikel? På den här sidan finns några utvalda “att-skicka-present-alternativ”. Kika gärna in för att inhämta inspiration och idéer till presentletandet!

Mors Dag – söndagen den 26:e maj 2019