Presenttips inför Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om presentbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald presentartikel eller butik lite närmare. Inför Mors Dag den 26:e maj lämnar vi utvalda tips på morsdagspresenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

Utvalda presenttips inför Mors Dag

T o m söndagen den 26:e maj presenteras ett utvalt morsdagstips här på Presentnavet. Scrolla gärna igenom hela listan av tips, så att du inte missar några uppslag!

Dagens morsdagstips:

Ett praktiskt första hjälpen-kit

 

En liten förpackning med första hjälpen-utrustning är alltid bra att ha med sig. Den lilla förpackningen du ser på bilden är liten och lätt att stoppa ner i väskan eller ryggsäcken. Om olyckan skulle vara framme är det alltid bra att ha den nödvändigaste utrustningen nära till hands (förhoppningsvis behövs den inte alls!).

Första hjälpen kitet finns att köpa på apoteket.se och innehåller följande:

1 Cederroth 4-in-1 blodstoppare
6 Salvequick plåster
2 Salvequick Maxi Cover
2 Salvequick sårtvättare

Produkten har gått igenom Apotektets kvalitetskontroll.

Ett smidigt första hjälpen-kit blir en omtänksam morsdagsgåva!

 

Vill du satsa på ett lite större första hjälpen kit? Spana in Cederroths ”Första hjälpen Kit Medium”!

 

Fri frakt!

 

Om du inte har möjlighet att träffa din mamma personligen på mors dag vill du kanske skicka en morsdagspresent till henne med posten? En box, kartong eller burk fylld med lakrits, choklad eller annat godis? Eller blommor, ett nallebud eller någon annan rolig presentartikel? På den här sidan finns några utvalda “att-skicka-present-alternativ”. Kika gärna in för att inhämta inspiration och idéer till presentletandet!

Mors Dag – söndagen den 26:e maj 2019