Presenttips inför Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om presentbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald presentartikel eller butik lite närmare. Inför Mors Dag den 26:e maj lämnar vi utvalda tips på morsdagspresenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

Utvalda presenttips inför Mors Dag

På den här sidan presenteras ett utvalt tips till morsdagspresent varje dag fram till den 26:e maj. Scrolla gärna igenom hela listan, så att du inte missar något tips! 

Dagens morsdagstips:

en cykelhjälm med det unika MIPS-systemet

 

 

 

Håller din mamma sig i form med cykling? Varför inte ge henne en riktigt fin cykelhjälm som utrustats med det unika MIPS-systemet?

En hjälm med MIPS gör att hjälmen roterar i förhållande till huvudet vid fall och stötar, vilket bidrar till mindre risk för hjärnskador om olyckan är framme. Ingen garanti dock, det beror lite på hur man faller. Men helt klart minskar risken för allvarliga skador med en MIPS-utrustad hjälm jämfört med en enklare cykelhjälm.

Flera dammodeller av MIPS-försedda cykelhjälmar finns hos Cykelkraft, se här! Obs: vissa modeller är beställningsvaror med något längre leveranstid än vad som gäller för lagervaror.

Fri frakt vid köp över 800 kr.

 

Om du inte har möjlighet att träffa din mamma personligen på mors dag vill du kanske skicka en morsdagspresent till henne med posten? En box, kartong eller burk fylld med lakrits, choklad eller annat godis? Eller blommor, ett nallebud eller någon annan rolig presentartikel? På den här sidan finns några utvalda “att-skicka-present-alternativ”. Kika gärna in för att inhämta inspiration och idéer till presentletandet!

Mors Dag – söndagen den 26:e maj 2019