Presenttips inför Mors Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om presentbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald presentartikel eller butik lite närmare. Inför Mors Dag den 26:e maj lämnar vi utvalda tips på morsdagspresenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

Utvalda presenttips inför Mors Dag

Här presenteras ett utvalt morsdagstips varje dag fram till den 26:e maj. Scrolla gärna igenom hela listan för att inhämta uppslag och idéer till vad du ska ge i morsdagsgåva!

Dagens morsdagstips:

SECRID,  praktisk och smidig plånbok

 

 

Secrid Slimwallet är en smart och smidig liten plånbok som passar i de flesta fickor. Den består av ett hölje av läder och en aluminiumhållare som skyddar dina kort mot oönskad trådlös avläsning. Sex kort får plats i hållaren. Specialficka för visitkort o dyl samt en sedelklämma. För att komma åt dina kort används en specialpatenterad mekanism. Du skjuter helt enkelt en liten spak åt sidan, vilket gör att dina kort poppar upp en bit ur korthållaren. På så sätt kommer du lätt åt dem!

Den praktiska plånboken finns i flera varianter hos Klockia. Kika in här, så ser du en sammanställning av alla Secrid Wallet-varianter i butiken. Välj och vraka bland flera färger!

Fri frakt!

 

Om du inte har möjlighet att träffa din mamma personligen på mors dag vill du kanske skicka en morsdagspresent till henne med posten? En box, kartong eller burk fylld med lakrits, choklad eller annat godis? Eller blommor, ett nallebud eller någon annan rolig presentartikel? På den här sidan finns några utvalda “att-skicka-present-alternativ”. Kika gärna in för att inhämta inspiration och idéer till presentletandet!

Mors Dag – söndagen den 26:e maj 2019