Personliga videohälsningar från kända profiler

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, sommarpresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Hos en del presentaffärer kan du beställa presentinslagning och få din gåva skickad direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning.  Texterna innehåller reklamlänkar. 

Personliga videohälsningar

 

Dagens presenttips:

Önska Glad Påsk med en videohälsning från en känd profil


-> Beställ en personlig videohälsning från en känd profil hos Memmo!

Skicka din present med sms, iMessage eller e-post!

Skicka en rolig påskhälsning till någon när och kär – skicka ett Memmo!  Låt en känd profil skapa en personlig videohälsning, med utgångspunkt från dina instruktioner om vad du vill förmedla. Välj bland skådespelare, musiker, komiker, idrottsstjärnor, realityprofiler m m.

Varje profil sätter sitt eget pris. En del är billiga, andra kostar lite mer. Vissa profiler på Memmo skänker sina inkomster till välgörenhet. Läs mer på hemsidan!

Så här köper du en memmo:

Välj den profil du vill anlita till din memmo. Klicka på ”boka”, fyll i vad du vill att personen ska förmedla och vem hälsningen är från. Därefter betalar du via Swish eller med ditt bankkort.

Använd ditt eget mobilnummer och din egen epostadress för leveransen. Då har du möjlighet att själv kolla på filmen innan du skickar iväg den till mottagaren.

När aktuell profil har fått din bokning har hen max 7 dagar på sig att svara (ofta går det snabbare än så). Om hen av någon anledning inte vill eller har tid att göra din memmo, återbetalas inbetalt belopp. I de allra flesta fall genomförs och skickas memmos inom de antal dagar som bokningen gäller.

Varför inte skicka en rolig, personlig videohälsning från en känd profil till påsk? Det blir en grym påskhälsning som sprider mycket glädje!

-> Beställ en personlig videohälsning från en känd profil hos Memmo!

Med reservation för eventuella justeringar i Memmos utbud och villkor.

 

PERSONLIGA VIDEOHÄLSNINGAR FRÅN KÄNDA PROFILER
 


 

FLER TIPS PÅ PERSONLIGA PRESENTER:

-> personliga presenter med gravyr, tryck eller brodyr hos Medgravyr
-> personliga presenter med gravyr, tryck eller brodyr hos Yoursurprise
-> personliga presenter med gravyr hos Getpersonal

-> personliga pennor med gravyr hos PenStore
-> personliga videohälsningar från kända profiler – beställ hos Memmo
-> personliga barnkläder hos iELM
-> personliga strumpor hos Strumpmaskinen

 

 


Skicka blommor, choklad eller en nalle!
Prova Florister i Sverige:

-> Skicka blommor, choklad & gosedjur med bud via Florister i Sverige!

 


SKICKA PRESENTER DIREKT TILL MOTTAGAREN


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

Gåvor som levereras direkt hem till mottagaren blir en rolig överraskning!

 

GÖR NÅGON GLAD – SKICKA EN PRESENT!