Personliga videohälsningar – Alla Hjärtans Dag

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, sommarpresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Hos en del presentaffärer kan du beställa presentinslagning och få din gåva skickad direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning.  Texterna innehåller reklamlänkar. 

 

Personliga videohälsningar

 

Dagens Alla Hjärtans Dag-tips:

Beställ en personlig videohälsning från en känd profil


-> Beställ en personlig videohälsning från en känd profil hos Memmo!

Skicka din Alla Hjärtans-hälsning med sms, iMessage eller e-post den 14:e februari!

På jakt efter en unik och ovanlig personlig Alla Hjärtans Dag-gåva? .Beställ en personlig videohälsning från en känd profil hos Memmo! Flera kända personer har anslutit sig till Memmo, t ex skådespelare, musiker, komiker, idrottsstjärnor, realityprofiler m m.

Surfa runt bland kändisarna på memmo.me och se om du hittar en profil som du skulle vilja anlita till just din personliga alla hjärtans-hälsning! Varje profil sätter sitt eget pris. En del är billiga, andra kostar lite mer. Vissa profiler på Memmo skänker sina inkomster till välgörenhet. Läs mer på hemsidan!

En videohälsning från en känd profil blir en oväntad och rolig överraskning. Mottagaren kan spela upp filmen om och om igen och plocka fram den när som helst. En kul Alla Hjärtans-present från just dig:)

Så här köper du en memmo:

Välj den profil du vill anlita till din memmo. Klicka på ”boka”, fyll i vad du vill att personen ska förmedla och vem hälsningen är från. Därefter betalar du via Swish eller med ditt bankkort.

Använd ditt eget mobilnummer och din egen epostadress för leveransen. Då har du möjlighet att själv kolla på filmen innan du skickar iväg den till mottagaren.

När aktuell profil har fått din bokning har hen max 7 dagar på sig att svara (ofta går det snabbare än så). Om hen av någon anledning inte vill eller har tid att göra din memmo, återbetalas inbetalt belopp. I de allra flesta fall genomförs och skickas memmos inom de antal dagar som bokningen gäller.

Någon i din närhet som du tycker extra mycket om? Visa din kärlek med en Memmo!

-> Beställ en personlig videohälsning från en känd profil hos Memmo!

Med reservation för eventuella justeringar i Memmos utbud och villkor.

 

PERSONLIGA VIDEOHÄLSNINGAR FRÅN KÄNDA PROFILER

 
 

FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder ”att-skicka-gåvor” och annat kul i presentväg:

-> Alla Hjärtans Dag-presenter
-> Personliga presenter
-> skicka presenter direkt till mottagarens adress
-> presentartiklar – beställ online för leverans hem till dörren
-> skicka choklad, lakrits och annat godis
->skicka Alla Hjärtans Dag-blommor
-> skicka tulpaner med blomsterbud
-> skicka blomsterbud utomlands

 

 


Skicka blommor, choklad eller en nalle i Alla Hjärtans-present!
Prova Florister i Sverige:

-> Alla Hjärtans Dag-blommor hos Florister i Sverige!

 


SKICKA PRESENTER DIREKT TILL MOTTAGAREN


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

Gåvor som levereras direkt hem till mottagaren blir en rolig överraskning!

 

GÖR NÅGON GLAD – SKICKA EN PRESENT!