Personliga presenter – videohälsningar från kändisar

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, sommarpresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Hos en del presentaffärer kan du beställa presentinslagning och få din gåva skickad direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning.  Texterna innehåller reklamlänkar.

 Personliga videohälsningar

 

Dagens present- och julklappstips:

Skicka en personlig videohälsning från en känd profil


beställ din personliga videohälsning här!

Spara ner din hälsning – skicka den med sms, iMessage eller e-post till mottagaren!

Vill du pigga upp en vän så här när sommaren snart tar slut? Beställ en personlig videohälsning från en känd profil hos memmo.me! Välj bland skådespelare, musiker, komiker, idrottsstjärnor, realityprofiler m m och skicka en förfrågan till den profil du valt. Hen har 7 dagar på sig att svara om hen vill genomföra din beställning (för det mesta går det snabbare än så och för det mesta får du ett positivt svar).

Många av profilerna har lagt in exempelfilmer som visar hur slutresultatet kan bli. Välj profil med omsorg, så blir det säkert bra! Priserna varierar från profil till profil.

Använd med fördel ditt eget mobilnr och din egen e-post som mottagare. Då har du möjlighet att kika på videohälsningen och sedan skicka den vidare till aktuell mottagare när det känns rätt.

Betalar gör du med Swish eller med bankkort. Om den profil du har valt av någon anledning inte vill genomföra din beställning (kan vara p g a tidsbrist eller liknande) får du självklart pengarna tillbaka. I de allra flesta fall genomförs och skickas memmos inom de antal dagar som bokningen gäller. Tips: om du betalar med kort dras aktuellt belopp först när du fått ditt memmo.

En videohälsning från en känd profil blir en grym överraskning som sprider mycket glädje. Mottagaren kan spela upp filmen om och om igen och plocka fram den närhelst hen vill bli på gott humör. En kul och personlig födelsedagspresent, julklapp, bröllopspresent, grattis-till-jobbet-hälsning, krya-på-dig-hälsning, grattis-till-tillökningen-hälsning eller en ”bara-för-att-present” till någon du vill pigga upp!

Så här köper du en memmo:

Välj den profil du vill anlita till din memmo. Klicka på ”boka”, fyll i vad du vill att personen ska förmedla och vem hälsningen är från. Därefter betalar du via Swish eller med ditt bankkort.

När aktuell profil har fått din bokning har hen max 7 dagar på sig att svara (ofta går det snabbare än så). Om hen av någon anledning inte vill eller har tid att göra din memmo, återbetalas självklart inbetalt belopp. 

Har du någon när och kär som fyller år snart? Någon som du vill skicka en uppiggande hälsning till? Beställ en Memmo!

Med reservation för eventuella justeringar i Memmos utbud och villkor.

till Memmo!

 

 

PERSONLIGA VIDEOHÄLSNINGAR FRÅN KÄNDA PROFILER

 
 

FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder ”att-skicka-presenter”:

-> skicka presenter direkt till mottagarens adress
-> adventskalendrar med godis, leksaker, roliga experiment, plojgrejer
-> skicka choklad, lakrits och annat godis
->skicka blommor med bud
-> skicka ost och delikatesser

 

 


 

Börja spana efter julklappar i god tid! Jo, lite tidigt känns det förstås. Det är ju fortfarande bara sommar. Men tiden går fort. Kika in hos Presenteriet och förbered dig inför kommande jul. Eller beställ en födelsedagspresent, farsdagspresent, Halloweengåva eller en ”bara-för-att-present” till någon du gillar. Skicka direkt till mottagaren med post om du vill. Kort för din personliga hälsning kan köpas till, likaså inslagning i fint presentpapper.

till Presenteriet

PRESENTER OCH JULKLAPPAR

 

 


 

SKICKA JULKLAPPAR OCH PRESENTER DIREKT TILL MOTTAGAREN


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

Gåvor som levereras direkt hem till mottagaren blir en rolig överraskning!

 

GÖR NÅGON GLAD – SKICKA EN PRESENT!