Personliga presenter: Black Week-deals

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.  

 

BLACK WEEK HOS MEDGRAVYR

 

Rea på personliga presenter under Black Week

 

*Gäller 22 – 28 november 2021

Passa på att fynda personliga julklappar under Black Week!

-> till Medgravyr

Black Week o. Black Friday-priser gäller på utvalda produkter

Medgravyr är butiken med fullt fokus på personliga presenter. De är nischade på personifierade presentartiklar. Därför har de specialistkunskap och stor erfarenhet inom området. De vet precis vad kunderna efterfrågar. Välj och vraka bland mängder av presentartiklar som du kan personifiera. Med gravyr, tryck eller brodyr. Några exempel: Graverade glas av olika slag, karaffer, bartillbehör, termosar, termosmuggar, multiverktyg, grilltillbehör, grillförkläde, morgonrockar, skålar, ljuslyktor, ljusstakar, kaffemuggar, skärbrädor, ostbrickor, väskor, leksaker och prylar till barn…. plus mycket mer därtill!

På jakt efter en personlig julklapp till ett barn? Missa inte Medgravyrs sortiment av presentartiklar till barn! Alla är inte till Black Week-priser, men vill ändå lyfta fram barnpresenterna. Kika exempelvis på Verktygslådan med namn. Den blir en superfin julklapp till ett älskat litet barn!

 

Fraktavgift: Fraktfritt vid köp över 500 kr, annars 39 kr

Med reservation för eventuella justeringar i Medgravyrs utbud och villkor.

-> till butiken

   


 

FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder ”att-skicka-gåvor” och annat kul i presentväg:

-> skicka en rolig julkalender i present

-> skicka presenter direkt till mottagarens adress

-> skicka ett blomsterbud

-> skicka choklad, lakrits och annat godis

-> skicka ost och delikatesser

 


SHOPPA JULKLAPPAR OCH PRESENTER PÅ NÄTET

 

 

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

 

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.

Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

Presentbutiker online