Papegojblomma de lux – skicka med bud!

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Stor Strelitzia som krukväxt - skicka den via Florister i Sverige och gör någon glad!
Strelitzia (=papegojblomma) som krukväxt? Javisst! Den är lite som växternas Rolls Royce – en lyxig, exklusiv skönhet. För dig som vill slå på stort och imponera ordentligt! Kanske du rent av vill skaffa en papegojblomma själv? Papegojblomman på bilden finns att beställa som blomsterbud hos Florister i Sverige. (obs: växten är STOR!)

Inomhusväxter – beställ online

Dagens presenttips:

Skicka en exklusiv krukväxt i present

 

-> Skicka krukväxter via Florister i Sverige!

Strelitzia, även kallad papegojblomma

Du som har besökt sydligare breddgrader har säkert stött på strelitzian, som också kallas papegojblomma. En rolig och vacker blomma som drar blickarna till sig med sitt unika utseende. Blomman går i orange och blått och med lite fantasi kan den mycket väl liknas vid en färggrann papegoja.

Strelizian härstammar från Sydafrika och har spritt sig genom plantering i tropiska områden. Papegojblomman är mycket vanlig i planteringar utanför hotell- och turistanläggningar nere på kontinenten, t ex i Spanien.

Papegojblomman tillhör papegojblomsläktet (Strelitzia) och familjen Strelitziacedae.

Det går bra att odla papegojblommor i Sverige också, men det är kanske inte en växt som amatörer ger sig på i första taget. Det kan ta ett par, tre år (eller längre) innan den blommar. Men visst kan du ha tur, skam den som ger sig och du kanske själv är ett proffs?

Du kan köpa strelitzia-växter ute i blomsterhandeln, ibland på IKEA och i andra välsorterade butiker. Du kan också skicka en exklusiv, stor Strelitzia XL med blomsterbud via Florister i Sverige, en populär blomsterförmedling på nätet. Inte det billigaste blomsterbudet du skickat i så fall, men möjligheten finns om du känner för det. Och självklart hittar du många andra krukväxter i sortimentet, till betydligt lägre priser. En krukväxt som levereras hem till dörren med bud blir en omtänksam present från just dig🙂

 

Fraktavgift: 59 kr, leverans till dörren med postens varubrev/paket

Med reservation för eventuella justeringar i Florister i Sveriges villkor och utbud.

 

-> Skicka krukväxter via Florister i Sverige!

 

 


FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder ”att-skicka-presenter”:

presentnavet.se/skicka-presenter


Är du på jakt efter en personlig present eller julklapp? Kanske en med personlig gravyr? Kika in hos Medgravyr!

-> till Medgravyr <-

PRESENTER OCH JULKLAPPAR PÅ NÄTET

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

Handla presenterna på nätet!