Överraska med ett blomsterbud

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

Sprid glädje med vårblommor

Fin vårgrupp med vårblommor i blått och lila, planterade i en söt hattask. Blommorna hittar du hos Euroflorist.
Låt en söt vårgrupp lysa upp dagen för någon när och kär! Det här fina arrangemanget med vårblommor i blått och lila hittar du hos Euroflorist. Använd rabattkod TDEUROFLORIST10, så får du 10 % rabatt på ditt köp (gäller på ordervärdet, ej på budavgiften)

Skicka blommorna med bud via Euroflorist

->till butiken<-

Nu finns mängder av färgglada, pigga vårblommor hos blomsterförmedlingarna. Varför inte göra någon riktigt glad med ett blomsterbud?

Euroflorist skickar blomsterbud inom hela Sverige och till ca 40 andra länder. Budavgiften är 99 kr för bud som levereras inom Sverige. Varierande avgift för utlandsbud, beroende på vilket land du ska skicka blommorna till.

Rabattkod TDEUROFLORIST10 ger dig 10 % rabatt

 


BLOMSTERFÖRMEDLINGAR PÅ NÄTET

Sprid glädje med ett blomsterbud!


 

Snart är det dags för Påsk! Några tips:

 

Gåvor som levereras direkt hem till mottagaren blir en rolig överraskning!

Önska Glad Påsk med ett Påskägg, en ask choklad eller någon annan kul påskpresent

Se fler tips om butiker som skickar påskgodis, påskägg och påskprylar här:

https://presentnavet.se/skicka-paskagg-paskgodis/

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.