Färgglada strumpor

Strumpor med roliga mönster, i glada färger


Rabattkod HAPPYFW18 ger 15 % rabatt
Gäller t o m 29 oktober 2018.
Tillämpbar på strumpor till ordinarie pris
(dock ej strumpor ur Limited Collection-sortimentet)

Hos Happy Socks kan du välja och vraka bland strumpor i fina färger, med alla möjliga fantasifulla mönster.

Nya kollektioner med strumpor i begränsade upplagor:
Wiz Khalifa
The Beatles
Keith Haring
Sunday Somewhere (solglasögon)
Montana Cans

med reservation för slutförsäljning.

Damstrumpor och herrstrumpor i storlek 36 – 46
Baby- och barnstrumpor 0 – 9 år

Happy Socks har utökat sitt produktutbud med bl a underkläder och solglasögon.

Färgglada strumpor har en uppiggande effekt och är därför roliga att ge bort i present. Trevliga presentförpackningar finns.

Fri frakt vid köp över 300 kr, annars 30 kr.

Glöm inte:

Rabattkod HAPPYFW18 ger dig 15 % rabatt
Gäller t o m 29 oktober 2018.
Tillämpbar på strumpor till ordinarie pris
(gäller ej strumpor ur Limited Collection-sortimentet)

 

-> till Happy Socks!Inredningspresenter & presenttillbehör

Presenttillbehör och roliga presenter

 

Lagerhaus är en rolig butik, fylld med prisvärda inredningsprylar och presentartiklar. Det finns några stycken fysiska Lagerhausaffärer runt om i Sverige och har du vägarna förbi en sådan är ett besök verkligen att rekommendera. Men naturligtvis kan du också handla i företagets stora onlineshop.

Om du är på jakt efter inredningspresenter och inte vill ruinera dig är Lagerhaus ett perfekt inköpsställe. Sortimentet av presentartiklar till vettiga priser är stort. I webbutiken hittar du också alla tillbehör som krävs för att slå in dina gåvor; presentpapper, presentsnöre, presentpåsar, dekorationer, etiketter, cellofanpåsar o dyl.

Fraktavgift:
Fri frakt vid köp över 500 kr, annars 49 kr, vid leverans till närmaste utlämningsställe. Du kan också välja att hämta dina varor i närmaste Lagerhaus-affär – då kostar frakten ingenting (räkna dock med ett par dagar extra leveranstid vid leverans till butik)

Leveranstid:
1 – 2 dagar till närmaste utlämningsställe. 5 – 7 dagar vid leverans till närmaste butik.

Betalningsalternativ:
Klarna faktura, kort, direktbetalning

 

Sommarblommor

Överraska med ett fång sommarblommor!

Så här års erbjuder blomsterförmedlarna färgglada, härliga sommararrangemang med blommor i sommarens alla färger.

Fyra väletablerade blomsterförmedlare med mångårig erfarenhet av blomsterförmedling på nätet:

Euroflorist

Flowerhouse

Gift2day

Interflora

 

Alla fyra tar 99 kr i budavgift för blomsterbud inom Sverige.
Alla utom Gift2day fixar blomsterbud till utlandet.

Låt en bukett med färgglada sommarblommor pigga upp din vän!

Låt floristen välja blommor!

Floristens val

En bukett där floristen bestämmer blomstersorter. Hen använder sig av säsongsblommor i mixade, glada färger. ALternativ hos Euroflorist.

Det är inte helt lätt att bestämma vilka blommor som ska skickas med bud, det finns ju så många vackra buketter! Hos Euroflorist finns alternativet “Floristens Val”, vilket innebär att den lokale floristen väljer tillgängliga säsongsblommor i önskade färger. På bilden ser du “Floristens Mixade Val”

Välj mellan följande “Floristens-Val-alternativ” i Euroflorists e-butik:

Floristens rosa val
Floristens vita val
Floristens mixade val
Floristens blåa val
Floristens lila val

Morsdagskampanj hos Euroflorist:
med rabattkod
MAMMA10TD
får du
10 % rabatt på ditt blomsterbud
.
Kampanjen gäller t o m Mors Dag, den 27/5-18.

-> till Euroflorist

Det finns många tillfällen då ett blomsterbud känns rätt. Varför inte passa på att överraska med ett fång vackra sommarblommor på Mors Dag, den 27 maj? Om du beställer i tid är chansen mycket stor att din blomstergåva når mottagaren under självaste morsdagen. De flesta blomsteraffärer håller extra öppet och skickar ut blombud söndagen den 27 maj.

Vill du ha fler tips om vad du kan ge i morsdagspresent är du välkommen att kika in på den här sidan.

 

Blomsterbud med leverans på Mors Dag

Överraska med ett blombud på Mors Dag 27/5

Bukett från Flowerhouse med cerice & rosa pioner, ljusrosa rosor, rosa kvistrosor, njurvinda alt. murgröna.

Den här buketten heter “Försommarkärlek” och består av cerise & rosa pioner, ljusrosa rosor, rosa kvistrosor, njurvinda alt. murgröna. Superfin! Buketten finns att beställa hos Flowerhouse, en blomsterförmedlare som skickar blommor både inom Sverige och till utlandet. De flesta buketter finns i tre olika storlekar. På bilden ser du mellanstorleken. Överraska på Mors Dag med vackra försommarblommor!

de flesta blomsterbutiker levererar ut blommor under söndagen

Bra val av online-blomsterförmedlare:

Euroflorist, Flowerhouse, Gift2day eller Interflora

Tips: 10 % rabatt på blombud:
Hos Euroflorist får du
10 % rabatt på ditt blomsterbud
med rabattkod MAMMA10TD

Mors Dag närmar sig med stormsteg. Söndagen den 27 maj är det dags. Att skicka blommor med bud är ett populärt och mycket uppskattat presentalternativ inför Mors Dag. Önskar du skicka eller ge något annat än blommor i morsdagsgåva finns några utvalda present- och butikstips på den här sidan.

Blomsterförmedlarna på nätet har uppdaterat sina sortiment med vackra morsdagsbuketter. En del helt nya skapelser har tillkommit. Några utvalda bildexempel följer här:

Bukett med rosa rosor och blandade sommarblommor i olika färger. Från Euroflorist.

Euroflorists sommarbukett “Till Mors Dag” är en härlig kombination av rosa rosor och blandade sommarblommor i olika färger. Buketten utstrålar en fin försommarkänsla. Välj mellan tre olika storlekar i Euroflorists onlinebutik. Med rabattkod MAMMA10TD får du 10 % på ditt blomsterbud hos Euroflorist. Kampanjen gäller t o m mors dag, den 27 maj 2018. -> till Euroflorists alla härliga morsdagsblommor!

Bukett med ljusrosa, rosor, alstromeria, krysanthemum. Finns hos Flowerhouse.

Buketten “Ljuvlig” från Flowerhouse är just det; LJUVLIG. Den lokala floristen kommer att binda ihop en bukett med ljusrosa, rosor, alstromeria och krysanthemum. Tänk på att du måste välja mellan tre olika storlekar på buketten. På bilden visas mellanstorleken. Ett blomsterbud på Mors Dag kommer att få mottagaren att le stort av glädje!

Bukett med rosor, alstroemeria, alchemilla och grönt, från Interflora.

Om du känner för det kan du lyxa till din morsdagspresent lite extra och skicka både blommor och en ask med chokladpraliner. Buketten på bilden finns hos Interflora och heter kort och gott “Mors Dag med choklad”. Den består av rosor, alstroemeria, alchemilla och grönt. En ask med fyra läckra chokladpraliner följer med blommorna.

Presentpåse med rosa krukrosor och en strut med sju chokladpraliner. Ur Interfloras sortiment.

“Presentpåse till mor”, en morsdagsgåva som garanterat kommer att uppskattas! Påsen är fylld med rosa krukrosor och en strut med sju läckra chokladpraliner. Vill du skicka den här gåvan i morsdagspresent? Beställ den direkt på nätet i Interfloras egen onlinebutik!

Bukett med blandade blommor i ljusa, skira färger. Från Euroflorist.

“Önskedröm”, en fantastisk bukett med blandade blommor i ljusa, skira färger. Välj mellan storlekarna Standard, Elegant och Lyx i Euroflorists onlinebutik. Med rabattkod MAMMA10TD får du 10 % på ditt blomsterbud hos Euroflorist. Kampanjen gäller t o m mors dag, den 27 maj 2018. -> till Euroflorists alla härliga morsdagsblommor!

Presentset med blommor i orange plus fyra Sverigelotter. Finns hos Gift2day.

Varför inte ge din Mamma både blommor och lite spänning? Presentsetet på bilden, med blommor i orange och fyra stycken Sverigelotter finns att beställa hos Gift2day. Hos dem kan du beställa både traditionella blomsterbud (skickas ut i samarbete med Euroflorist) samt andra roliga presentartiklar (skickas per post).

Bukett med lila germini, rosa santini, poppel. Finns hos Flowerhouse.

Blomsterförmedlaren Flowerhouse anlitar skickliga florister som designar superfina blomsterarrangemang. På bilden ser du buketten “Skimrande lila”, med lila germini, rosa santini och poppel. Välj mellan tre olika storlekar i e-butiken. Det är busenkelt att beställa ett blomsterbud idag när du kan göra det direkt framför datorn. Välj ut din favorit i Flowerhouse onlineshop, fyll i nödvändiga uppgifter, bekräfta din beställning – sedan tar Flowerhouse över och ser till att din blomstergåva når mottagaren på önskat datum.

 

Det skickas ut mängders mängder av blombud på Mors Dag. Blomsterförmedlarna på nätet jobbar för högtryck och gör allt de kan för att morsdagsblommorna ska kunna nå mottagaren under söndagen.

Förmedlarna har ett stort antal blomsteraffärer runt om i landet knutna till sig. De allra flesta levererar ut blomsterbud på självaste Mors Dag, söndagen den 27 maj, bara du håller dig till deadlines för garanterad leverans. I undantagsfall kan din gåva komma att levereras ut under lördagen före eller på måndagen efter Mors Dag. Inga hundraprocentiga garantier lämnas, men chansen är mycket stor att din blomstergåva når adressaten under söndagen (om du själv valt den 27 maj som leveransdatum förstås).

Du hittar fler fina morsdagsblommor i blomsterförmedlarnas egna webbutiker:

Morsdagsblommor hos Euroflorist

Morsdagsblommor hos Flowerhouse

Morsdagsblommor hos Gift2day

Morsdagsblommor hos Interflora

 

 

10 % rabatt på blomsterbud fr o m 6 maj

Morsdagskampanj hos Euroflorist

 

Kampanj med 10 % rabatt 6 – 27 maj med rabattkod MAMMA10TD


Fr o m idag, den 6 maj, t o m söndagen den 27 maj, får du 10 % rabatt på ditt blomsterbud från Euroflorist.

Uppge rabattkod MAMMA10TD för att erhålla rabatten.

Ett blomsterbud passar vid alla möjliga tillfällen då någon ska gratuleras, uppvaktas eller uppmärksammas av någon anledning.

Gör någon glad med en blomstergåva – beställ den direkt på nätet i Euroflorists egen onlinebutik!