Mors Dag – presenttips

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

Mors Dag, 31:e maj 2020


Dagens presenttips inför Mors Dag:


Gratta med ekologisk choklad

Stort utbud av ekologiska produkter hos Grön Gåva

Leverans hem till dörren om du vill (se villkor här)

-> till butiken <-

Produkter för kropp och själ!

Grön Gåva fokuserar på att erbjuda ekologiska produkter för kropp och själ. Här hittar du allt möjligt för välbefinnandet och sådant som känns rätt med tanke på miljön; kosttillskott, livsmedel, skönhetsprodukter, aromaterapi-produkter, städ- och tvättprodukter

Choklad är populärt att ge i present. Vad passar bättre än att ge än några ekologiska chokladkakor med olika smaker i morsdagspresent? Vad sägs om t ex paranötter med choklad, choklad med ingefära och chia, råchoklad, en chokladkaka med apelsinsmak, mörk choklad, choklad med linfrö, choklad med acai och hallon, choklad med kokosmjölk, choklad med quinoa….? Spana in chokladutbudet hos Grön Gåva!

-> ekologisk choklad hos Grön Gåva

Fri frakt vid köp över 449 kr. Leverans till brevlåda, till dörren eller utlämningsställe. Flera alternativ finns och du kan beställa leverans hem till dörren om du vill.

Se fullständiga köpvillkor hos Grön Gåva här!

 

-> till butiken <-

 


Fler presenttips inför MORS DAG:

-> butiker som skickar presentartiklar direkt till mottagaradressen tillsammans med din hälsning

MORS DAG 31 MAJ 2020 – överraska med en gåva!

Spana in Mors Dags-presenterna hos Bluebox! Din gåva skickas i en tjusig, blå ytterkartong tillsammans med din hälsning.

För att din gåva ska hinna fram innan Mors Dag: beställ helst innan kl. 14.00 tisdagen den 24:e maj. Leverans till utlämningsställe (välj presentmottagarens eller din egen leveransadress).

-> Morsdagspresenter hos Bluebox <-


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

Gåvor som levereras direkt hem till mottagaren blir en rolig överraskning!

 

Mors Dag – presenttips online