Lakritspresenter

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Lakrits till lakritsälskaren

Dagens presenttips:

Ge smaskig lakrits i present

 

 

-> beställ lakrits hos Klippkungen här

Har du någon när och kär som älskar LAKRITS? Kanske du själv tillhör de lakritsälskandes skara? Missa inte Klippkungen när du jagar efter smaskiga lakritspresenter på nätet.

Klippkungen är butiken med fullt fokus på godis. Har du lite karaktär kan du med fördel satsa på storpack. Då har du alltid något gott att ta till när sötsuget sätter in. Har du en något sviktande karaktär när det gäller att spara på godiset kanske just storpack inte är det bästa….. Du vill säkert tänka lite på hälsan också:) Surfa runt i det rika godisutbudet, så hittar du även mindre förpackningar!

-> beställ lakrits här

Hemleverans går att beställa mot en avgift. Välj mellan Budbee och Bring (valmöjligheterna kan variera beroende på var du bor). Du hittar information om möjliga leveransalternativ här:

-> Leveransalternativ hos Klippkungen

Med reservation för eventuella ändringar i Klippkungens utbud och villkor.

 

-> beställ lakritspresenter här!


SPANAR DU EFTER EN PERSONLIG GÅVA?

Några samlade tips:

Personliga presenter hos Yoursurprise
Personliga presenter hos Medgravyr
Personliga presenter hos Getpersonal
Personliga presenter hos PenStore

Personliga videohälsningar från kända profiler hos Memmo
Personliga fotoböcker hos Önskefoto
Personliga strumpor hos Strumpmaskinen
Personliga dörrmattor hos Mattenwelt

HANDLA PRESENTERNA PÅ NÄTET


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.