Lakrits, ”det svarta guldet”

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, sommarpresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Hos en del presentaffärer kan du beställa presentinslagning och få din gåva skickad direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning.  Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Söt lakrits, salt lakrits, smaksatt lakrits….

 

Burk med saltlakritskulor, med vit choklad, grillad yuzu, saltad passionsfrukt och pepparmynta "japonaise". Lakritsen finns att beställa hos Sakligheter.
Saltlakritskulor, med vit choklad, grillad yuzu*, saltad passionsfrukt och pepparmynta ”japonaise”. Visst låter det gott?

*yuzu är en citrusfrukt och smakar som en mix av grapefrukt och mandarin

Ge gourmetlakrits i present!

Till Sakligheter!

Gillar du också lakrits? Eller föredrar du choklad? Kanske båda delar? Hur som helst, lakrits konkurrerar väl med choklad hos mången godisgourmander. Du som vill investera i god lakrits att ge i present: titta in hos Sakligheter! En presentbutik som bunkrat upp riktigt ordentligt med lakrits i alla former och smaker. Lakrits från de kända lakritstillverkarna.

Satsa på lite gourmetlakrits till dig själv också när du ändå är i farten med att beställa presenter. Det är du värd, eller hur?

 

till lakritsavdelningen!

 

Ett par bildexempel från lakritssortimentet hos Sakligheter:

Lyxig presentförpackning med blandade lakritskulor i olika smaker, från välkända Bülow. Beställ hos Sakligheter!
Lyxig presentförpackning med lakrits från populära lakritstillverkaren Bülow. Smaker: Crispy Caramel, Crunchy Toffee, A, The Original, F, Dark & Salt, D, Salt & Caramel, Twisted Banana och Cocunut. Mmmmmm.!
Burk med lakritskulor från Bülow. Smaksatta med röda jordgubbar, krämig grädde och vit choklad. Beställ hos Sakligheter!
Burk med lakritskulor från Bülow. Smaksatta med röda jordgubbar, krämig grädde och vit choklad. Mmmmmmm…..!

 

I lakritssortimentet:

 

Lakrits framställs från växten lakritsrot och har en söt smak. Därav kommer benämningen sötlakrits. Ibland tillsätts anis som smakförstärkare till sötlakritsen. Är det däremot saltlakrits som gäller, ja, då är denna med största sannolikhet smaksatt med salmiak (ett konstgjort salt).

I både fysiska och nätbaserade konfektyrbutiker finns det lakrits som får det att vattnas i munnen. Lakrits är ju fantastiskt gott och lär också ha en del hälsobringande effekter. Men, lakrits kan också vara riskabelt att intaga om du till exempel har något hjärtproblem.
Om du vill ge lakrits i present men är osäker på om mottagaren av hälsoskäl bör käka lakrits eller inte, är det kanske att föredra att ge något annat. När det gäller inmundigande av godsaker är ”lagom mängd bäst” en bra regel att gå efter, oavsett vilken sorts godis du satsar på. Och du vet naturligtvis bäst själv hur mycket lakrits din egen mager tåler:)

 

Gratta med lyxig gourmetlakrits!

Fri frakt vid köp över 500 kr.

Med reservation för eventuella justeringar i Sakligheters utbud och villkor.

 

till Sakligheter!

 

 

 


 

Fler presenttips:

Överraska/gratta med ost och delikatesser!

Beställ en delikatesslåda hos Ostogram! Leverans hem till dörren.

till Ostogram!

 

 

SKICKA PRESENTER DIREKT TILL MOTTAGAREN

 

 

Sprid glädje med en rolig gåva!

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

Gåvor som levereras direkt hem till mottagaren blir en rolig överraskning!

 

GÖR NÅGON GLAD – SKICKA EN PRESENT!