Julklappstips: skicka julblommor fraktfritt

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. Så här innan jul lämnas utvalda julklappstips, ibland om enstaka produkter, ibland om butiker eller förmånliga kampanjer. Texterna innehåller reklamlänkar.

Scrolla igenom hela sidan, så att du inte missar några julklappstips!

Dagens julklapps- och presenttips:

Skicka en julbukett med blomsterbud

Sänd blommor fraktfritt med Bringbloom

Julbukett från Bringbloom, med rosor, nejlikor, silkesfur och nobilis.
Hos Bringbloom finns flera stämningsfulla julbuketter att välja mellan. Här, en bukett med rosor, nejlikor, silkesfur och nobilis. Bringbloom skickar blommor med bud till flera områden i Sverige (se vilka nedan). Ingen budavgift tillkommer.


Prova en ny blomsterförmedling

Obs! Ingen fraktavgift

-> till butiken!

Våga prova en ny blomsterförmedling! Nåja, helt ny är Bringbloom inte, de har varit verksamma ett tag nu.  De skickar blommor med bud till flera orter i Skåne, Stockholms län, Mälardalen, Västsverige, Halland, Skaraborg, Östergötland samt områden prunt Uppsala, Karlstad, Kristinehamn och Karlskoga.

Obs: det finns en del mindre orter inom ovanstående områden som ännu inte kommit med i systemet. Fler möjliga leveransområden och orter tillkommer efterhand. Fyll i aktuellt postnummer och önskad leveransort i sökfunktionen “Var levererar vi?” på Bringblooms hemsida, så får du besked om det går att skicka blomsterbud till “din” ort eller inte. Om svaret är ja: välj ut en blomsterbukett i onlinebutiken, slutför din beställning och låt sedan Bringbloom skicka din blomstrande julklapp med ett bud ända hem till mottagarens dörr.

Leverans helgfria vardagar, måndag – fredag. ->Hålltider för garanterad leverans samma dag finns samlade på den här sidan.

Bringbloom skiljer sig lite från andra blomsterförmedlingar. De tänker hållbart, nytt och ekonomiskt. För att dra ner på kostnaderna binder Bringbloom alla buketter själva. De skickas till mottagarna direkt från Bringblooms lager och blomsterbinderi. På så vis undviks fördyrande mellanhänder.

Din gåva kommer att levereras i en tjusig box som till största delen är gjord av återvunnet material. Blommorna ligger fastknutna i presentkartongen med ett sidenband runt bindstället. Buketten är invirad i silkespapper. Så här ser kartongen ut:

 

Vi fick själva ett blomsterbud från Bringbloom. När vi öppnade kartongen fann vi en vacker bukett med långa, djupröda Fairtrade-rosor:

 

Efter ett par dagar slog rosorna ut ordentligt:

Utslagna Fairtrade-rosor

Fördelar med Bringbloom:

  • Låga priser på flera blombuketter
  • Ingen fraktavgift tillkommer
  • Blommorna levereras i förpackning med lyxig unboxingfeeling
  • Du får 5 dagars garanti på blommorna
  • Erbjuder blommor från blomsterlandet Holland samt Fairtrade-rosor från Kenya
  • Skötselinstruktioner bifogas

Ytterligare en fördel: Ett mindre bukettsortiment jämfört med andra blomsterförmedlingar ger dig mindre beslutsångest:)

Bringbloom är en relativt ny blomsterförmedling i Sverige. De erbjuder ett tiotal varianter av prisvärda buketter, ibland fler (speciellt till jul och andra högtider erbjuds många sorters blommor). Ingen extra budavgift tillkommer –  du betalar det pris du ser vid resp. produkt. Den enda avgift som tillkommer är kostnaden för ett hälsningskort. Pris 15 kr (med reservation för ev. prisjusteringar.

Om du vill kan du välja att skicka ett fång Fairtrade-rosor. Det finns några stycken Fairtrade-buketter att välja mellan. Varför inte skicka en julklapp i form av djupröda, långa Fairtrade-rosor? Du hittar dem i Bringblooms Fairtrade-avdelning.

 

Ur Fairtrade-sortimentet:

15 st djupröda röda rosor. Ur Bringblooms sortiment
15 st djupröda, långa Fairtrade-rosor. Perfekta som julklapp! Ingen fraktavgift tillkommer.


->Fairtrade-buketter hos Bringbloom

 

Vita rosor går också hem så här i vintertid! Buketten innehåller vita Fairtrade-rosor och eucalyptusstjälkar. Gör någon glad med ett blomsterbud från Bringbloom!

 

->Fairtrade-buketter hos Bringbloom

Obs! Ingen fraktavgift tillkommer.

Gör någon glad – skicka blommor med bud