Julklappstips

Ge bort en dekorativ tvål i julklapp

 

 

Hos Occar & Clothilde hittar du de där unika, annorlunda och tjusiga inredningsdetaljerna som inte finns någon annanstans (eller i alla fall inte överallt). Det är roligt att scrolla runt bland alla spännande produkter. En butik för alla smaker! Butiksinnehavarna gör resor världen runt för att hitta de där tingen som utstrålar skönhet, antikvitet och själ. Här har du chansen att finna vackra ting för hemmet och lite annorlunda julklappar och presenter.

Vi föll t ex för de vackra tvålförpackningarna med tjusiga motiv från växtriket. En tvål till badrummet är perfekt att ge bort i julklapp utan att du behöver ruinera dig. En dekorativ tvålförpackning blir en omtänksam julklapp till någon du tycker om!

Tvålarna finns under kategorin Badrummet.

Några utvalda bildexempel på dekorativa tvålförpackningar:

 

 

 


Presentkort: Tyvärr verkar inte sådana finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ”presentkort”.

Beräknad leveranstid: Normalt mellan 1 – 3 arbetsdagar

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 800 kr. 69 kr för paket under 20 kg, till närmaste utlämningsställe. Beställer du tyngre varor kan du beställa hemleverans dagtid till en kostnad av 249 kr.

Betalningsalternativ: Betal- och kreditkort (VISA, Mastercard, American Express), direktbetalning genom Internetbank (Handelsbanken, Nordea eller SEB).

 

 

UNDVIK JULSTRESSEN UTE PÅ STAN 

HANDLA JULKLAPPARNA PÅ NÄTET