Julklappstips

Här presenteras utvalda present- och julklappstips, information om förmånliga kampanjer och roliga butiker m m. Scrolla gärna igenom hela sidan ifall du vill få inspiration och tips inför present- och julklappsletandet.

 

Julklappstips:

En presentkorg med godsaker

Rabattkod TDEUROFLORIST10 ger dig 10 % rabatt

Presentlåda med ät- och drickbara läckerheter: glögg på tranbär, lingon och blåbär, lakrits, italienska mandelskorpor, mörk och ljus belgisk choklad, småkakor smaksatta med kanel och ingefära, grovmalen senap med smak av apelsin, enbär och ti. Delikatessboxen finns att köpa hos Euroflorist.
Presentlådan “En godare jul”, med glögg på tranbär, lingon och blåbär, lakrits, italienska mandelskorpor, mörk och ljus belgisk choklad, småkakor smaksatta med kanel och ingefära, grovmalen senap med smak av apelsin, enbär och ti. Delikatesslådan finns att beställa online hos Euroflorist. Använd rabattkod TDEUROFLORIST10, så får du 10 % rabatt på ditt köp!

 

Att skicka blommor med bud från en erfaren blomsterförmedling är alltid ett säkert kort i presentsammanhang. Men du behöver inte nödvändigtvis skicka blommor – hos Euroflorist finns också några exklusiva presentlådor fyllda med godsaker. En delikatesslåda blir en exklusiv och lyxig julklapp!

Här ser du alla presentboxar hos Euroflorist.

Obs: Gåvoboxarna går endast att skicka inom Sverige. Kika in här om du vill skicka blommor till utlandet.

Fraktavgift: 99 kr

Leveranstid: Presentboxarna hos Euroflorist skickas med post till närmaste utlämningsställe. Uppskattad leveranstid är 1 – 3 vardagar (skickar du både en gåvobox och blommor kommer blommorna att leveras separat med ett traditionellt bud).

Betalningsalternativ: Kortbetalning (VISA, MasterCard, American Express, PayPal, Klarna faktura, Swish

 

Dra ner på julstressen – handla dina julklappar på nätet!