Julklappstips

Här presenteras utvalda present- och julklappstips, information om förmånliga kampanjer och roliga butiker m m. Scrolla gärna igenom hela sidan ifall du vill få inspiration och tips inför present- och julklappsletandet.

Julklappstips

Skicka en presentbox med godsaker

Presentbox med franskt mousserande vin (alkoholfritt), fyllda chokladhjärtan från Xocolatl , nougat, kolor, lakrits med choklad- och hallonsmak och chokladdoppade nötter. Verkligen en lyxig present! Den finns att beställa hos Euroflorist.
“Bubbel och godsaker”, en lyxig presentbox med ett franskt mousserande vin (alkoholfritt), fyllda chokladhjärtan från Xocolatl , nougat, kolor, lakrits med choklad- och hallonsmak och chokladdoppade nötter. Vilken lyx att få! Presentboxen finns att beställa hos Euroflorist (obs: den skickas per post och inte med tradtionellt blomsterbud).

 

Euroflorist tillhör de mest kända blomsterförmedlingarna på nätet. De har mångårig erfarenhet av att skicka blommor med bud, både inom Sverige och till utlandet. Men i utbudet ingår inte bara blommor. Du kan t ex skicka en presentbox som är fylld med olika godsaker. En sådan box skickas per post och inte med ett vanligt blombud.

Det finns flera variationer på presentboxar i Euroflorists sortiment, se här. Att skicka en låda med godsaker är ett trevligt alternativ till att skicka blommor eller växter.

Så här innan jul finns det extra många presentkorgar (eller presentboxar) att välja mellan!

Köpvillkor i korthet:

Leveranstid: 1 – 3 arbetsdagar för presentboxar (skickas per post)

Fraktavgift: 99 kr (observera att presentboxarna endast kan skickas inom Sverige)

Betalningsalternativ: Kortbetalning (VISA, MasterCard, American Express), PayPal, Klarna, Swish