Julklappstips

Här presenteras utvalda present- och julklappstips, information om förmånliga kampanjer och roliga butiker m m. Scrolla gärna igenom hela sidan ifall du vill få inspiration och tips inför present- och julklappsletandet.

 

Julklappstips:

Sällskapsspelet GW:s brott

GW:s Brott, ett spännande sällskapsspel för hela familjen. Spelet finns att köpa online hos Spelexperten.
GW:s Brott, ett spännande sällskapsspel för hela familjen. Spelet finns hos Spelexperten.

 

Reglerna står på svenska
Ålder: från 10 år
Antal spelare: 2 – 5

Speltillverkaren Alga har i samarbete med Leif GW Persson lanserat ett spännande sällskapsspel; GW:s Brott. En spelare får rollen som GW, övriga spelare är skurkar som försöker komma undan GW:s jakt för att få dem i finkan. Frågan är om det blir GW eller brottslingarna som vinner?

Leif GW Persson vill med spelet bidra till mer gemenskap runt bordet . Idag sitter många familjer (både barn och vuxna) bockade framför mobilen eller läsplattan även vid matbordet och den där gemenskapen då alla pratar med varandra på riktigt försvinner lätt. Ett spännande sällskapsspel där hela familjen är engagerad skapar trevnad och förstärker relationerna. Vi tycker att Leif GW Persson har lyckats bra med sitt spel.

Vår egen recension av GW:s Brott:

Vi har testat spelet ett par gånger. Innan vi satte igång att spela första gången läste vi naturligtvis reglerna noggrant. Då blev vi väldigt förvillade och hade svårt att riktigt förstå hur allt skulle gå till. Det lät väldigt krångligt… Det var först när vi började spela som poletterna trillade ner. It’s learning by doing! När vi väl förstod hur allt hängde ihop och funkade blev spelet plötsligt väldigt spännande och vi hade svårt att sluta spela. Det var blev spänning, rävspel och många skratt!

Vi tycker att GW:s Brott är roligt och spännande och vi kan absolut rekommendera spelet. Ett julklappstips till dig som gärna satsar lite pengar på ett annorlunda och kul sällskapsspel! Att läsa reglerna parallellt med en första testspelsomgång är klokt. Då är det lättare att hänga med och förstå hur man ska tänka för att klara sig undan, eller för att fånga en skurk!

GW:s Brott finns hos Spelexperten, en e-butik som fokuserar helt på sällskapsspel.

Presentkort: Tyvärr verkar inte sådana finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ”presentkort”.

Beräknad leveranstid: Oftast mellan 1 – 3 arbetsdagar

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 600 kr, annars 49 kr

Betalningsalternativ: Klarna faktura, Betala Direkt (Mobilt BankID), kortbetalning (VISA, MasterCard, American Express), Klarna konto o. delbetalning

 

Minska julstressen – köp dina julklappar online!