Julklappstips

Här presenteras utvalda present- och julklappstips, information om förmånliga kampanjer och roliga butiker m m. Scrolla gärna igenom hela sidan ifall du vill få inspiration och tips inför present- och julklappsletandet.

Julklappstips:

Välgörande fotsalva med strumpor

 

De flesta fötter är trötta, torra och nariga så här års och behöver mjukas upp för att må bra. Ett set med en välgörande fotsalva och ett par strumpor att använda på natten för att förhindra kladd blir en omtänksam julklapp.

En bra fotsalva innehåller hög halt av karbamid. CCS intensiva fotkur innehåller både karbamid och mjukgörande oljor. Salvan strykes med fördel på fötterna på kvällen när det är dags att lägga sig. Strumporna används för att salvan ska verka under natten. De är tvättbara och går därför att använda flera gånger.

Du hittar CCS intensiva fotkur hos Minfot, en butik fylld med välgörande fotvårdsprodukter och sköna skor. Företaget startades av en sjukgymnast som vet vad fötterna behöver för att må bra.

Surfa in på minfot.se och spana fotvårdsprodukterna. Här har du stor chans att hitta omtänksamma presenter och julklappar för ett bättre fot-måeende!

->till Minfot.se!

Köpvillkor i korthet:

Presentkort: Ja, det finns presentkort i olika valörer att köpa här. Ett presenttips som ger presentmottagaren möjlighet att välja själv:)

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 500 kr, annars 39 kr.

Leveranstid: mellan 1 – 3 arbetsdagar

Betalningsalternativ: Klarna faktura (0 kr i avgift), kredit-/bankkort, Klarna Checkout