Julklappstips

Här presenteras utvalda present- och julklappstips, information om förmånliga kampanjer och roliga butiker m m. Scrolla gärna igenom hela sidan ifall du vill få inspiration och tips inför present- och julklappsletandet.

Julklappstips:

En miljövänlig vattenflaska eller termos

Miljövänliga alternativ till termosar och flaskor av plast och aluminium finns att köpa hos Jordklok.se. Produkterna tillverkas av företaget Klean Kanteen. Flaskorna och termosarna är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål och är helt fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter. En miljövänlig termos eller vattenflaska blir en omtänksam gåva – både för presentmottagaren och för vår miljö!

Tillverkaren Klean Kanteen är medlem av “1 % For The Planet“. Detta innebär att 1 % av deras årliga försäljning går till organisationer som jobbar aktivt med miljövård.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor av plast och aluminium.

 

Om du föredrar att handla miljövänliga produkter är Jordklok ett bra (och klokt!) val. Företaget fokuserar på att sälja produkter av miljövänliga material. Jordklok startades en gång i tiden av två killar med ett starkt miljöintresse. Med sitt koncept vill de bidra till ett mer rättvist och grönare samhälle.

Jordkloks utbud av miljövänliga produkter är gigantiskt. I e-butiken kan du köpa t ex ekologiska och miljövänliga hudvårds- och hårvårdsprodukter, kosmetika, hygienartiklar, köksredskap, shoppingkassar, städprodukter, tvättmedel, blöjor, livsmedel, superfood, godis m m. En rolig butik att besöka i jakten på ekologiska och miljövänliga julklappar!

Presentkort: Ja, absolut, Jordklok erbjuder presentkort i olika valörer, från 200 kr upp till 2.000 kr.

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 499 kr, annars 49 kr till närmsta utlämningsställe. Hemkörning kostar 69 kr.

Leveranstid: 1 – 2 vardagar

Betalningsalternativ: Klarna faktura , Klarna direkt,kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.