CoolStuff.se – Sveriges prylmecka

Presenter, julklappar, coola prylar, teknikprylar, gadgets, onödiga och helt galna prylar, smarta prylar m m, m m!

CoolStuff.se: I webshoppen finns mängder av uppslag till presenter och julklappar!

Presentföretaget CoolStuff startades i en liten studentlya av två ekonomistudenter, paret Kajsa Knapp och Christian Omander, i början av 2000-talet. På den tiden var e-handel inte så vanlig, men paret blev riktigt intresserade av denna affärsform. De reste mycket och hittade alltid kul prylar på sina resor i olika länder. De fyllde lägenheten med galna prylar och startade sin lilla prylshop. Detta visade sig vara ett riktigt lyckokast. Verksamheten har sedan starten expenderat enormt och är idag en av de allra största prylbutikerna på nätet i Sverige. Företaget har också en fysisk butik i Malmö (adress Hamngatan 1). Vi har själva besökt Malmöbutiken. Den är inte så stor, men erbjuder en hel del kul produkter. Dock kan vi konstatera att det största utbudet finns i webshoppen.

Vi hittade en artikel om CoolStuffs framgångssaga på Skane.com. Du kan läsa den här.

CoolStuffs produktfokus ligger på att erbjuda kul presenter till överkomliga priser. Besöker du CoolStuffs webshop har du med största sannolikhet fått en hel del presentidéer när du lämnat sidan.

Framgången
Vad är då nyckeln till CoolStuffs framgång? Ja, det finns säkert flera anledningar till att de har lyckats så bra. De är duktiga på att leta efter kul presenter som passar till alla åldrar, på att prisförhandla med sina leverantörer så att de kan erbjuda sina kunder en vettig prisnivå. De har också lyckats mycket bra med att få sin hemsida att ranka högt i sökmotorerna. Webshoppen är optimalt sökmotoroptimerad. För att lyckas med en onlinebutik krävs ett stort engagemang, tålamod och intresse. CoolStuffs framgångar tyder på att dessa egenskaper finns väl representerade i företaget.

Utbudet
Vilken typ av produkter erbjuder då CoolStuff? Svaret kan delas in i två kategorier:
1) Totalt onödiga prylar, plojgrejer, som du egentligen inte alls behöver, men som lockar till skratt och som är kul att ge bort i present.
2) Alla övriga presentprylar, som du faktiskt har använding för.Vettiga prylar helt enkelt. Som exempel kan nämnas smarta prylar som underlättar din vardag, roliga
leksaker, radiostyrda fordon, teknikprylar, köksapparater, kläder och accessoarer, belysning.…ja, listan kan göras hur lång som helst.

Utbudet delas upp i nedanstående huvudkategorier:

Hem & Trädgård
Lek & Spel
Teknik
Mat & Dryck
Hobby & Fritid

Varning
Vi utfärdar en varning: När du besöker CoolStuffs butik uppstår lätt nya behov, som du inte ens visste att du hade! Kan vara förödande för plånboken, men bra när du letar efter roliga presenter och julklappar.

Köpvillkor – en snabb beskrivning:

Leveransavgift: Fri frakt vid order över 499:- För köp under denna summa får du betala 49 kr i fraktavgift.
Öppet köp: CoolStuff erbjuder dig 90 dagars öppet köp.
Garanti: Du får två års garanti på alla varor.
Leverantid: Snabb leverans! Beställer du innan kl. 15.00 en vardag skickas dina varor samma dag.
Betalningsalternativ: Faktura, direktbetalning via internetbank, kredit-/bankkort.

Så här inför den annalkande julen är det många som börjar planera sina julklappsinköp. Ett besök hos CoolStuff rekommenderas! Butiken är sprängfylld med kul julklappar och förmånliga erbjudanden. Du behöver ju inte nödvändigtvis handla något, du kan besöka butiken bara för att inhämta inspiration och julklappsidéer.

 

Direkt till CoolStuff!