Confident Living – en spännande inredningsbutik

Confident Living
– en spännande inredningsbutik. Fri frakt på allt!

Den här gången har vi valt att beskriva heminredningsbutiken Confident Living lite närmare.

Confident Living är en populär inredningsbutik på nätet med ett riktigt spännande sortiment. En del produkter sticker ut lite extra och kan vara svåra att hitta ute i butik.

I produktsortimentet hittar du heminredning i både svenska och internationella varumärken.

Confident Living är certifierade av Trygg E-handel och Rådet för E-handelscertifiering i Sverige. Läs gärna omdömen om butiken på t ex Trustpilot. Det känns som om butiken är trygg och säker för internetköp.

Om du vill ge bort en fin inredningsdetalj i present till någon kan det löna sig att kika in hos Confident Living. Priserna är ganska höga jämfört med lågprisbutikerna, men även om vi inte handlat i butiken själva, antar vi att kvaliteten på produkterna är bra. Och det finns produkter till lite lägre priser i sortimentet också. Vi har kollat in lite omdömen på nätet om Confident Living och har då sett övervägande positiva recensioner. Butiken verkar hålla en hög servicenivå.

Leksaker:
Vi vill gärna lyfta fram avdelningen med Leksaker lite extra, eftersom vi vet att många redan nu börjar leta efter spännande julklappar till barnen. I Confident Livings leksaksavdelning hittar du riktigt fina dockhus, spännande trampbilar, lekborgar, lektält, leksaksträkök med mera. Under kategorin Leksaker finns också ett antal annorlunda och spännande lekstugor, gungor, sandlådor m m.

Nog om detta med leksaker. Confident Living är främst en möbel- och inredningsbutik. Det är riktigt inspirerande att titta runt i butiken och inhämta idéer till både presenter och egna inredningsprojekt. Du hittar heminredning i alla prisklasser. Vissa designprodukter har ganska höga prislappar, men det finns heminredning till mer moderata priser också.

Under kategorin Möbler hittar du:

Bord
Sittmöbler
Hyllor & Förvaring
Sängar
Trädgårdsmöbler

Kategorin Inredning kan ge uppslag och idéer till trevliga inredningspresenter. Där finns:

Inredningsdetaljer
Textilier
Mattor
Leksaker

Är du på jakt efter fina designlampor? Titta in i Confident Livings belysningsavdelning. Där finns riktigt fin designbelysning och många modeller som vi inte har sett någon annanstans.

Se mer här;
Taklampor
Bordslampor
Golvlampor
Vägglampor
Arbetslampor
Kristallkronor
Fönsterlampor
Spotlights
Ljusterapilampor
Sänglampor
Barnlampor
Utomhusbelysning

Betalningsalternativ: Klarna faktura efter leverans, avbetalning, kort (VISA/MasterCard/Maestro/Diners), banköverföring eller förskottsbetalning till BankGiro.

Beräknad leveranstid: Du hittar information om leveranstid vid resp. produktbeskrivning

Fraktavgift: Fri frakt över 500 kr