Blomsterlökar – ge i present

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

  

Höstlökar

Ge några påsar med höstlökar i present

En trevlig gåva till den odlings- och trädgårdsintresserade

Dagens presenttips:

Beställ blomsterlökar hos Odla.nu

-> Handla blomsterlökar här!

 

Nu är det dags att peta ner höstlökarna i jorden. Har du någon bekant som ska uppvaktas snart? Kanske någon med ett genuint odlings- och trädgårdsintresse? Ge några påsar med höstlökar i present! En trevlig och omtänksam gåva.

Välj bland mängder av blomsorter; balkansippa, hyacinter, tulpaner, iris, kejsakrona, krokus, allium, snödroppar, narcisser, anemoner, liljor m m.

Hos Odla.nu hittar du det mesta du behöver för olika odlings- och trädgårdsarbeten. Förutom blomsterlökar kan du beställa blomsterfröer, gräsfröer, grönsaksfröer, växter, tillbehör till hydroponisk odling, trädgårdsredskap, skötselprodukter, blomsterlådor, pallkragar…. med mera, med mera. Du kan t o m köpa stora växthus i e-butiken.

Fri frakt vid köp över 399 kr till utlämningsställe. Hemleverans 119 kr.

Med reservation för eventuella justeringar i Odla.nu’s utbud och villkor.

 

Kommande högtider:

Halloween: söndagen den 31:e oktober
Fars Dag: söndagen den 14:e november
Jul: som alltid, 23 – 27 december (julafton infaller i år på en fredag)

Överraska med några påsar blomsterlökar!

 

-> Handla blomsterlökar här! 


FLER PRESENTTIPS:

Adventskalendrar

Beställ en spännande julkalender med godisinnehåll eller något annat kul. Se till att fixa din beställning i god tid innan december. Adventskalendrar går åt som smör i solsken och tar fort slut. Några tips:

Adventskalendrar – jämför utbud och priser här:

Bluebox
CoolStuff
Lekia
Presenteriet
Sakligheter

 

 

 

 


HITTA DIN PRESENT/JULKLAPP PÅ NÄTET


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

Presentbutiker online