Barnlampor i fantasifull design

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, sommarpresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Hos en del presentaffärer kan du beställa presentinslagning och få din gåva skickad direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning.  Texterna innehåller reklamlänkar.

Roliga taklampor för barn

 

”The Night Train”, en mysig hänglampa för barnrummet. -> beställ lampan här! Med reservation för slutförsäljning och eventuella ändringar i Lamp24’s sortiment.

 

 

Dagens presenttips:

En lekfull taklampa


Spana in barnlamporna hos Lamp24!

 

Gillar du att pimpa barnrummet med lekfull inredning? Satsa på en fin taklampa! Välj och vraka bland mängder av takpendlar, taklampor, bordslampor och vägglampor hos Lamp24. Lampor med fina mönster och fantasifulla former. Taklampan du ser ovan är ett exempel på en lampa som säkert gillas av barn.

Spana in utbudet här:

-> Takpendlar till barnrummet
-> Taklampor till barnrummet
-> Bordslampor till barnrummet
-> Vägglampor till barnrummet

En snygg barnlampa är ett hett presenttips. Vad passar bättre att ge i födelsedagspresent, julklapp, dopgåva eller ”bara-för-att-present”?

Fraktavgift:

Fri frakt vid köp över 500 kr, annars mellan 59 och 109  kr.

För produkter som märkts med texten ”Stort gods” tillkommer en fraktavgift på 256 kr/beställning.

 

Med reservation för eventuella justeringar i Lamp24’s villkor, priser och utbud.

till Lamp24!

 

 

 

 


 

FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder ”att-skicka-presenter”:

presentnavet.se/skicka-presenter


 


HANDLA PRESENTERNA ENKLAST ONLINE


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

Gåvor som levereras direkt hem till mottagaren blir en rolig överraskning!

 

GÖR NÅGON GLAD – SKICKA EN PRESENT!