Alltid kampanjpriser hos Campadre

Fynda presenter till starkt nedsatta priser


Campadre fungerar som en shoppingklubb, där du som medlem erbjuds produkter i olika kategorier till förmånliga priser. Produktsortimentet varierar över tid, då endast ett begränsat antal av varje vara säljs ut och kampanjerna är tidsbegränsade.

Du måste ha ett konto hos Campadre för att kunna handla i butiken. Det är enkelt fixat, det kostar ingenting och det ställs inga krav på köp.

Huvudkategorier är:

Damkläder
Damskor
Accessoarer – dam

Herrkläder
Herrskor
Accesoarer – herr

Barnkläder
Barnskor
Accessoarer – barn

Skönhetsprodukter – dam

Skönhetsprodukter – herr

Kök & Hushåll

Inredning & Belysning
Textil

Hemelektronik

Sportkläder

Sportaccessoarer

Resor

Då kampanjerna är tidsbegränsade och allt som reas ut endast finns i begränsade upplagor tar utannonserade varor snabbt slut. Det gäller därför att vara snabb i vändningarna och bekräfta sin beställning så fort man hittat något man vill köpa.

Endast kända varumärken finns representerade i sortimentet. Alla produkter är prisnedsatta. Exklusiva varor reas ofta ut med en rejäl rabatt. En fraktavgift på 59 kr tillkommer dock, så ta med den i din jämförelse med andra butiker när du gör ditt val (hemleverans kan också beställas till en kostnad av 99 kr)

Konceptet hos Campadre är alltså något annorlunda jämfört med traditionella e-butiker. Själva orderproceduen går dock till på precis samma sätt som i en vanlig onlineshop.

Det är spännande att spana in alla produkter som kampanjas ut. Har du tur hittar du något som vill ha till ett riktigt billigt pris. En nackdel är att leveranstiden ibland blir ganska lång jämfört med anda butiker. I gengäld kan du hitta mycket fina presentartiklar till mycket bra priser om du har tur.

Fraktavgift: Fraktfria kampanjer förekommer. Annars gäller 59 kr till närmsta utlämningsställe, 99 kr för hemleverans.

Returavgift: 79 kr

Leveranstid: Ca 10 – 12 arbetsdagar. Vissa varor skickas från utlandet, vilket kan medföra längre leveranstid.

Betalningsalternativ: Bank-/kreditkort, Qliro faktura (fakturaavgift 29 kr)

Med reservation för eventuella förändringar i köpvillkoren.