Alla Hjärtans Dag-tips: ett Hydman-Vallienglas med hjärta

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. Just nu ligger fokus på Alla Hjärtans Dag-presenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

Scrolla igenom hela sidan, så att du inte missar några Valentin-tips!

Dagens Alla Hjärtans Dag-presenttips:

–> Ett hjärtligt vinglas i design av Ulrika Hydman-Vallien

(alla presenttips funkar självklart precis lika bra till andra gåvo-tillfällen än just Alla Hjärtans Dag)

 

 

Vinglaset på bilden ingår i serien “Friendship” och är dekorerat med ett fint hjärta. Formgivare: Ulrika Hydman-Vallien (1938-2018). Glaset finns hos Bagaren och Kocken.

Ulrika var en mycket framstående formgivare. Hennes glas- och akrylalster är kända världen över. Motiv med ormar,  tulpaner, vargar, fiskar, ugglor, ansikten m m, i starka färger, är vanligt förekommande på hennes konstverk.

Spana gärna i hela serien Friendship! Det finns många fina glas med kärleksfulla mönster i glada färger att välja mellan. Se mer här:

–> Friendship glas hos Bagaren och Kocken 

Bagaren och Kocken är för övrigt en bra butik att leta presenter i. Förutom inredningsdetaljer och produkter som gör dukningen rolig finns det gott om attiraljer för den som gillar matlagning och bakning. Det är inte utan anledning butiken heter som den gör:)

Villkor i korthet:

Fri frakt vid köp över 500 kr. Handlar du för mindre summor ser beror avgiften på vilket leveranssätt du väljer.

Snabba leveranser

Betala med Klarna faktura, Klarna delbetalning, kort (MasterCard, Eurocard, VISA), direktbetalning

 

–> Till Bagaren och Kocken!

 

Alla Hjärtans Dag, 14:e februari

 

Vill du skicka en Alla Hjärtans Dag-present direkt hem till mottagaradressen? –> Samlade tips om “att-skicka-presenter” finns på den här sidan.


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.