Alla Hjärtans Dag-tips: barnryggsäck med broderat namn

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För tillfället ligger fokus på Alla Hjärtans Dag-presenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

Scrolla igenom hela sidan, så att du inte missar några Valentin-tips!

Dagens Alla Hjärtans Dag-presenttips:

–> personlig ryggsäck med broderat namn

(alla presenttips funkar självklart precis lika bra till andra gåvo-tillfällen än just Alla Hjärtans Dag)

Personlig ryggsäck med broderat namn. Blå bakgrund, tigerfigurer. Ur Medgravyrs utbud.
Tuff ryggsäck med tigermotiv. Med barnets namn broderat på ryggsäcken blir den riktigt personlig! Väskan finns att beställa hos Medgravyr, en butik med fokus på personliga presentartiklar med gravyr och brodyr.

 

 

Vill du ge ditt barn, barnbarn eller barnbarns barn eller någon annans barn något fint på Alla Hjärtans Dag? Spana in alla fina produkter hos Medgravyr! Du kan t ex beställa den tuffa ryggsäcken på bilden. Den finns i både blått och rosa och i två olika storlekar. Gissa om din gåva kommer att bli uppskattad! En ryggsäck är användbar och praktisk och med fantasifulla bilder och barnets namn broderat på framsidan blir den helt unik!

Spana in väskorna o. ryggsäckarna hos Medgravyr! Det finns väskor för både stor och liten. Alla går att förse med personlig brodyrtext.

–> till Medgravyrs väskor!

Barnryggsäckarna finns i två storlekar:

Den minsta har måtten 29x20x10cm, den största 35x25x10cm.

 

Stort utbud av personliga presentartiklar hos Medgravyr

–> till butiken!

 

Vill du ge en personlig gåva på Alla Hjärtans Dag, den 14:e februari? Spana in Medgravyrs sortiment! De erbjuder mängder av presentartiklar som kan förses med personlig gravyrtext.

Exempel på presentartiklar: glas, champagnesabel, förkläde, kaffemuggar, skärbrädor, huggbrädor, ostbrickor, dörrskyltar, termosar, salt- och pepparkvarnar, ljuslyktor, personliga Canvas-tavlor, klockor, väskor, necessärer, smyckeskrin, fickpluntor, tändare, dog-tags, nyckelringar….. nästan allt går att förse med personlig gravyrtext.

Fraktavgift 59 kr

Snabb leverans, men beställ med marginal så att arbetet med gravyr hinns med i god tid innan Valentin-dagen!

Betala med faktura, bankkort eller direktbetalning via bank

 

–> Personliga presenter med gravyr hos Medgravyr!

 

Överraska med en personlig gåva på Alla Hjärtans Dag!

 

 

Vill du skicka en Alla Hjärtans Dag-present direkt hem till mottagaren? –> Spana in presentbutikerna här!

Personliga presentartiklar med gravyr

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.