Flowerhouse junibukett

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Junibuketten

 

Sommarbukett från Flowerhouse, med rosa pion, rosa alstromeria, vit prärieklocka, stjärnflocka, eukalyptus, fontängräs och pistage.
Flowerhouse unika junibukett är en ljuvlig kombination av rosa pion, rosa alstromeria, vit prärieklocka, stjärnflocka, eukalyptus, fontängräs och pistage. Gör någon riktigt sommarglad – skicka ett fång sommarblommor med ett Flowerhouse-bud!

Flowerhouse är en välrenommerad blomsterförmedling på nätet. De skickar blommor till i princip alla platser i Sverige och till ca 30 andra länder.

Ett blomsterbud som levereras hem till dörren blir en glad överraskning för mottagaren. Din generösa gåva kommer garanterat att uppskattas!

Flowerhouse samarbetar med ett flertal blomsteraffärer runt om i Sverige och i utlandet. Det är enkelt att beställa blombud i e-butiken. Välj ut en bukett som du tycker passar ditt unika tillfälle. När du har slutfört din beställning kontaktar Flowerhouse en blombutik i närheten av mottagarens adress. Butikens florister binder ihop din blomstergåva och skickar ut den med ett bud till mottagaradressen. Klart!

Om du ska skicka blommor utomlands måste du beställa din gåva under “Skicka blommor – Utland” vid aktuellt land. Det fina med Flowerhouse är att du själv skriver in dina önskemål vad gäller färg och stil på din utlandsbukett. Den butik som får hand om din order kommer att försöka tillmötesgå dina önskningar så mycket det bara går. Dock kan vissa blomsorter variera beroende på tillgänglighet under aktuell säsong.

 

Flowerhouse är en blomsterförmedling med ett fantastiskt sortiment av blombuketter, blomsterdekorationer, krukväxter och planteringar. Prova dem gärna – det brukar bli hur bra som helst!

 

Skicka blommor med bud