20 % på kaffemaskiner

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, sommarpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present” Scrolla gärna igenom hela sidan, så att du inte missar några uppslag till presenter och julklappar….. Texterna innehåller reklamlänkar.

PRESENTTIPS

 

Kaffemaskiner hos Trendzone
Rabattkod KM20 ger dig 20 % på kaffemaskinerna hos Trendzone t o m den 31/12-20.

-> Handla kaffemaskiner här!

Dagens presenttips:

Kaffemaskiner

 

KAMPANJ:

20 % på kaffemaskiner hos Trendzone

med rabattkod KM20

kampanjen pågår t o m 31/12-20

Obs:
hos Trendzone pågår ständigt rabattkampanjer inom olika produktkategorier. Se mer här:

-> rabattkampanjer på heminredning hos Trendzone

Välj ut den kampanj som passar dig bäst!

En ny kaffemaskin passar utmärkt som present när någon ska uppvaktas lite extra. Kanske du är på jakt efter en bröllopspresent, en gåva till någon som fyller jämnt eller någon som flyttat till en ny bostad? En exklusiv kaffemaskin i snygg design är ett tips! Varför inte unna dig själv en läcker kaffemaskin?

Använd rabattkod KM20 i kassan för att få tillgång till rabatten. Välj bland espressobryggare, kaffebryggare och kaffemaskiner!

-> Handla kaffemaskiner här!

 

 

Hos Trendzone hittar du de där fina presentartiklarna som är roliga att ge! Sortimentet består av (förutom kaffemaskiner):

inredning, belysning, köksartiklar, hemtextil, möbler, inredningsdetaljer, glas, bestick, tallrikar, vin- och champagnekylare mm, mm!

Fri frakt vid köp över 499 kr, med undantag för möbler och skrymmande produkter som kan ha andra leveransavgifter.

Med reservation för eventuella ändringar i Trendzones utbud och villkor.

-> till butiken <-

 

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

Present- och julklappstips – heminredning