Alla Hjärtans Dag-tips: ett exklusivt designsmycke

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. Just nu ligger fokus på Alla Hjärtans Dag-presenter. Texterna innehåller reklamlänkar.

Scrolla igenom hela sidan, så att du inte missar några Valentin-tips!

Dagens Alla Hjärtans Dag-presenttips:

–> ett exklusivt smycke från Efva Attling

(alla presenttips funkar självklart precis lika bra till andra gåvo-tillfällen än just Alla Hjärtans Dag)

Efva Attling

Exklusiva designsmycken

Efva Attling är en mycket känd och populär formgivare. Hennes smycken säljs både online och i flera fysiska butiker runt om i världen (i Australien, Finland, Norge, Puerto Rico, Sverige, USA och på Åland). Efva har tidigare även arbetat som fotomodell, dansare och sångerska.

Vill du ge någon ett lyxigt smycke i skandinavisk design på Alla Hjärtans Dag, den 14:e februari? Då är det all idé att spana in Efva Attlings e-shop! Unika smycken som designats av Efva Attling erbjuds, i prislägen i allt från under tusenlappen till över flera tiotusentals kronor.

Välj bland halsband, ringar, örhängen och armband i silver, guld eller vitguld, med eller utan diamanter, ädelstenar eller pärlor.

Produkter som finns i lager levereras snabbt. Räkna med några veckors leveranstid för beställningsvaror (tar uppskattningsvis mellan 2 till 8 veckor). Således är det bra att vara ute i tid, så att din Valentin-gåva hinner bli klar till den 14:e februari!

Presentkort: Tyvärr verkar inte sådana finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ”presentkort”.

Leveranstid: Normalt ca 3-4 dagar för lagervaror. För beställningsvaror (t ex guld och smycken som tillverkas efter hand som beställningarna kommer in) kan leveranstiden variera beroende på hur order- och tillverkningstrycket ser ut för tillfället. Räkna med 2 – 8 veckor.

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 1.000 kr.

Betalningsalternativ: Kort (VISA/MasterCard/Amex), Klarna faktura, delbetalning eller konto.